Lanullva

 

3D Scanning

En 3D Scanning er en simulering av en eksisterende plass, vanligvis sammensatt av flere 360 bilder som lappes sammen til en VR tur. Kunden kan panorere og rotere seg rundt i et 360 visnings perspektiv for å se det fra forskjellige vinkler.

Når det søkes etter bedrifter, bruker forbrukere 44 % av tiden på karttjenester. En VR tur implementert inn på google maps eller sosialemedier vil tillate at kunder umiddelbart opplever atmosfæren og følelsen av stedet med egne øyner. Med en VR scanning, vet gjestene at det de ser online, er faktisk hvordan det ser ut i virkeligheten. Med mer realistiske forventninger er gjestene trygg, lykkeligere og mer sannsynlig til å besøke deg. Inviter kundene dine inn med en 360 graders virtuell omvisning av bedriften din i google søk og google maps. Vi implementerer også 3D scanningen inn på nettsider og facebook. En 3D-scanning som legges inn i Google Maps sin Street View-funksjon, gir muligheter til å «gå» rundt på de områdene vi har skannet.  

3D Scanning MEDIUM er vår mellomste pakke og passer perfekt til overnattingssteder med litt størrelse. 3D-scanningene har i tillegg til integrering i Google Maps følgende bruksområder: 

  • Integrering på nettsted, på lik linje med video og stillbilder.

  • 3D-scanninger kan nå postes direkte i facebook, noe som gir gode muligheter til deling og stor rekkevidde.

Dette er en relativt ny integrasjon, og forventes å gi god synlighet. 3D-scans blir også liggende tilgjengelig for deling i andre tjenester som TripAdvisor på sikt.