Tingh Kommunikasjon AS ble startet opp i 2004. Vi skaper opplevelser, produkter og innhold som hjelper våre kunder til å bygge menigsfulle relasjoner. 

 

Hvorfor Tingh?

Vår styrke ligger i at vi er et fullservicebyrå med stor bredde i vår kompetanse. Dette medfører at kunden kan forholde seg til ett ledd gjennom hele kommunikasjonsprosessen. Som eneste byrå i regionen har vi konsulenter, designere, tekstforfattere, still- og filmfotografer samlet under samme tak. Dette sikrer at vi kan ha effektive prosesser fra det strategiske arbeidet, gjennom valg av virkemidler og til slutt målbare resultater. Denne modellen har ført til at vi har flere av regionens største merkevarer i vår kundeportefølje. 

I snart 15 år har vi skapt opplevelser, produkter og innhold. For å utvikle oss videre har Tingh nå inngått et samarbeid med Sensacon. Dette gjør oss i stand til å identifisere, utvikle og sikre langsiktige konkurransefortrinn for vår kunder.

Velkommen til Tingh!

 

Personvern

Vi er opptatt av personvern og at du skal ha rett til et privatliv og til å bestemme over dine egne egne personopplysninger. En personopplysning er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller opplysninger om atferdsmønstre. Tingh Kommunikasjon AS følger alle retningslinjer i forhold til GDPR.

Les vår personvernerklæring her.