Møre drift & renhold AS

 

Musikkvideo

I 2018 utviklet vi en morsom musikkvideo for Møre Drift hvor vi tok i bruk danserne Jakob Flovikholm og Eskild Sørflaten, som er noen av landets mest talentfulle unge dansere. Med på laget fikk de med seg de ansatte i Møre Drift, og også noen av spillerne i Molde FK og Kristiansund BK.

 

BTS-film / MFK

Møre Drift er stolte samarbeidspartnere med Molde FK og Kristiansund BK, og BTS-filmene fra innspillingen fikk mye oppmerksomhet i anledning Nordvestlandsderbyet MFK-KBK. Filmene ble også tatt opp i Eurosport Norge sitt studio etter kampen.

 

LED-reklame på Aker Stadion

Det er viktig for Møre Drift å være synlig for supporterne til Molde FK, ettersom dette er en viktig kunde for bedriften. Derfor utviklet vi en LED-reklame som vises hver hjemmekamp på Aker Stadion, som på en rask og effektiv måte kommuniserer budskapet til Møre Drift.