Molde fotballklubb

Vi er stolte av å være kommunikasjonsbyrået til en av regionens største merkevarer. Det er en spennende oppgave å jobbe med en klubb som betyr så mye, for så mange. Her kan du se et lite utvalg av filmprosjekter og fotografering utført for Molde Fotballklubb.

 

Spillerlansering av eikrem - no kjem han hjem

I anledning Magnus Wolff Eikrems hjemkomst til MFK, utviklet vi en lanseringsvideo som opplevde stor viral suksess i sosiale medier - opp i mot 100 tusen visninger fordelt på Facebook, Twitter og Instagram. Silje Hagen stod for nydelig vokal.

 

fotball er best på stadion!

Søndag 30. oktober 2018 spilte Molde FK en ikonisk kamp mot erkerival Rosenborg. Det høljet ned, flomlyset var på, MFK vant 1-0 og publikum var i ekstase. Vi utviklet film som skulle vekke tilbake denne stemningen og for å bygge engasjement rundt det å se kampene på stadion.

 

Promofilm - Ja vi elsker mfk

Før toppoppgjøret mot Brann, høsten 2018, utviklet vi en promofilm som tok i bruk en av sangene til Tornekrattet - noe som var et gjennomgående tema i MFKs profil i 2018. Thor Olav "Tolle" Vaksvik står for vokal. Vi ønsket å skape blest rundt en av sesongens viktigste kamper, nemlig hjemmekampen mot serieleder Brann. Kampmaterialet brukt i filmen var hovedsakelig fra den tidligere bortesereren mot Brann, og den store hjemmeseieren mot Vålerenga. Kampen på Aker Stadion endte 5-1.

 

Promofilm - sesongstart 2018

Før sesongen 2018 ønsket vi å vise MFKs farger i Moldes bybildet. 

 

PROMOFILM - UT AV DVALEN

Før sesongen startet våren 2017 lagde vi en promofilm for å øke stemningen og skape blest rundt seriestart. 

 

infofilm - prosjekt tilhørighet

Siden 2006 har over 100 millioner kroner blitt delt ut til Prosjekt Tilhørighet gjennom sesongkortsalg på Aker Stadion. Vi fikk oppgaven med å lage en informasjonsfilm om hva Prosjekt Tilhørighet er. Resultatet kan du se her.

 

PromoFILM - Høstjakta

Vi produserer promofilmer for Molde Fotballklubb. Formålet er å sette publikum i stemning og øke motivasjonen for å gå på kamp. Denne filmen fikk i løpet av få dager rundt 18.000 visninger på Facebook.

 

Promo - Sesongstart

Her er en promofilm produsert i forkant av sesongstart. Denne filmen oppnådde god viral spredning.

 

Le6enden Daniel

Da klubblegenden Daniel Berg Hestad skulle takke for seg, produserte vi en promofilm for hans siste kamp for Molde Fotballklubb. Filmen ble en suksess med over 100.000 visninger.

 

Foto

Her kan du se et utvalg av bilder fotografert for Molde Fotballklubb.


Andre tjenester utført for Molde fotballklubb

Strategi

Konseptutvikling, produksjon av innhold og valg av kanaler for Molde Fotballklubb

Design

Nettside og kampannonsering