Hvorfor velge 3D-scanning?

Prosjekt Visit Nordvest

De globale trendene i reiselivet peker i retning av at turisten nå endrer måten å orientere seg på. Google Maps er en av de plattformene som nå står tydelig frem som et naturlig virkemiddel når en turist planlegger sin reise. Dette må vi ta på alvor.

Vi i Tingh Kommunikasjon ønsker sammen med Visit Nordvest derfor å gjøre Romsdalsregionen til den første regionen i Norge som settes på reiselivskartet i denne sammenheng, bokstavelig talt. Dette vil vi gjøre gjennom å 3D-scanne viktige overnattingssteder og områder som turistene besøker - eller burde besøke. Vi ønsker at turistene som bruker Google Maps til å orientere seg skal få se det vi har å by på, slik at de blir fristet til å reise hit.

En 3D-scanning som legges inn i Google Maps sin Street View-funksjon, gir turisten mulighet til å «gå» rundt på de områdene vi har skannet. 

Kviltorp Camping er en av de første i vårt område som har tatt i bruk muligheten. Her kan man i en 3D-scanning kunne gå rundt på området til campingplassen og se inn i hyttene, husene og leilighetene hvor de tilbyr overnatting. I den digitale og brukervennlige løsningen kan man bevege seg på stedet ved å klikke seg fra punkt til punkt. Man kan snu seg for å se utsikten, eller studere interiøret.

Det gir en opplevelse av destinasjonen som vanlige bilder ikke kan gjengi. Denne interaktive måten å vise frem destinasjonene på vil engasjere potensielle besøkende på en helt ny måte. Gjennom samarbeid og nytenkende satsing kan vi i Romsdalsregionen sammen gjøre hele området vårt mer attraktivt for turistene i årene framover. Ved å starte med 3D-scanning av hytter og soveplasser rundt om i regionen, vil turistene se hvilke gode overnattingsmuligheter som finnes her!

  • Turisten kan selv manøvrere rundt på en destinasjon.

  • Det kan legges inn punkter med info-tekst i scanningene.

  • Det gis et virkelighetsnært og ærlig inntrykk av destinasjonen

  • 3D-scanninger blir oppfattet som en troverdig kilde

 

LITEN

1 stk 3D-scan med VR-visning
2 stk 360-foto
4 stk stillbilder fra scan

fra kr 3900,-

Medium

2 stk 3D-scan med VR-visning
4 stk utvendig 360-foto
6 stk stillbilder fra scan

Fra kr 5900,-

STOR

3 stk 3D-scan med VR-visning
6 stk utvendig 360-foto
8 stk stillbilder fra scan

Fra kr 7900,-

 

SPESIALTILPASSET PAKKE

Om det er aktører som har ytterligere behov, eller spesielle ønsker utover det som ligger i de ordinære pakkene, utformer vi skreddersydde tilbud.


I tillegg

Kjøregodtgjørelse ligger i pakken

Hosting av sammenhengende scan på kr 399,- faktureres årlig

Implementering og postproduksjon på kr 299,- faktureres en gang

Objektene må være lokalisert på samme tomt.

Alle priser er eks. mva.


ANDRE PROSJEKTer

Vi i Tingh kommunikasjon har lang erfaring med boligfoto, og scanning av boliger som skal selges. Å tilby en virtuell visning, slik at potensielle kunder kan orientere seg i boligen digitalt før de kommer på visning - blir mer og mer populært.

Med visning i VR kan du ha boligen visningsklar 24/7 - i fint vær og med ren stue. 

Vi samarbeider med flere eiendomsmeglere, og tilbyr gjerne 3D-scan som en del av en pakke med boligfoto, sammen med plantegninger. Ta kontakt for pris og mer informasjon!

I tillegg kan vi utføre svært detaljrike tekniske scanninger av bygninger. Dette er et produkt som mange boligutviklere, prosjektledere og entreprenører benytter seg av for å kartlegge bygninger - entene det er for å planlegge utbedringer eller vedlikehold, eller for å dokumentere resultatet. 

En teknisk 3D-scan er svært nøye planlagt, og fanger hver minste detalj i bygningen, ved at vi bruker langt flere scanningspunker enn på en «visnings-scan». Ta kontakt for eksempler på prosjekt vi har gjort, og så diskuterer vi hvordan vi kan løse deres behov.

 

Ta kontakt med Malene Lange på

E-post: malene@tingh.no
Tlf: +47 478 56 616