Istad Kraft

En drivkraft for vår region. Utover å produsere og levere strøm bidrar også Istad Kraft betydelig til vårt lokalsamfunn.
Tingh er stolt over å ha levert film- og fototjenester til Istad Kraft i over 10 år. Her kan du se noe av dette arbeidet.

 

KAMPANJEFILM - FOR ALT VI HAR FELLES

Her kan du se filmen som ble produsert til kampanjen "For alt vi har felles". Gjennom målrettet markedsføring og bruk av segmentering, har filmen nå rundt 30.000 unike visninger.

 

Fotografering - for alt vi har felles

Her kan du se et utvalg av bilder fra kampanjen "For alt vi har felles".

 

Produktfilm, Geo Solo ii

Geo Solo II og Energynote gir deg oversikt over forbruket ditt i sanntid på mobil, nettbrett eller laptop. Med Geo Solo II kan du også fjernstyre elektroniske apparater. Skru av apparater som du ser bruker mye strøm, skru på varmeovnen før du kommer hjem eller kontroller belysningen i huset ditt når du er på ferie. Her kan du se filmen vi har laget for dette produktet.

 

Foto - Anlegg

Et utvalg av bilder fra anleggene til Istad Kraft. Bildene er benyttet til utsmykking av lokaler og generell markedsføring.

Foto - Istadfondet

En rekke lag og foreninger har mottatt støtte fra Istadfondet gjennom årene. Her deles det ut kulturmidler til lag og organisasjoner som bidrar positivt til lokalmiljøet.

Foto - Nyhetsbrev

Et utvalg av bilder fotografert til bruk i nyhetsbrev.


Andre tjenester utført for Istad Kraft

Strategi

Strategi for Istad Kraft