Molde fotballklubb

Vi er stolte av å være kommunikasjonsbyrået til en av regionens største merkevarer. Det er en spennende oppgave å jobbe med en klubb som betyr så mye, for så mange. Her er noen av tjenestene vi leverer til Molde Fotballklubb.

 

Konseptutvikling

Tingh jobber tett på Molde Fotballklubb med konseptutvikling gjennom sesongen. Fokuset ligger ofte rundt selve kampopplevelsen. Hva forventer publikum utover 90 minutter med fotball? Hva er avgjørende for om man velger å gå på kamp eller ikke? Vi er med på å stadig utvikle produktet som Molde Fotballklubb presenterer, med ett felles mål: Få flest mulig tilskuere på Aker Stadion! 

BILLETTBOD_1458X822.png

 

Innhold

Molde Fotballklubb kommuniserer i en rekke ulike kanaler. Tingh bidrar til å fylle disse kanalene med relevant og godt innhold som engasjerer. Vi benytter oss av analyseverktøy som gir god oversikt over hva mottakeren ønsker av informasjon fra klubben. Godt innhold fører til en sterkere merkevare og økt interesse rundt Molde Fotballklubb.

 

Kanalvalg

For at Molde Fotballklubb skal få best mulig effekt med sin kommunikasjon, bistår vi med å velge de riktige kanalene. Her jobber vi strategisk med å kartlegge hvilke kanaler som fungerer best, i hvilke kanaler man treffer en spesifikk målgruppe og hvor en oppnår ønsket effekt.

MFK_apple_iDevices.png
 

Filmer

Vi har god erfaring fra å skape engasjement rundt MFK med filmer som spiller på gode prestasjoner og relasjoner til klubben. Her er et utvalg av våre filmer fra 2018. Se mer av dette på foto & film.

Fotball er best på stadion

 

No kjem han hjem

 

Ja vi elsker MFK / Promo for MFK-Brann

 

Andre tjenester utført for Molde Fotballklubb

Design

Nettside og kampannonsering

Foto & film

Filmprosjekter og fotografering for Molde fotballklubb