3D-scanning.png

3D-scanning

Denne teknologien gir deg muligheten til å oppleve steder på en helt ny måte. Enten det er turistmål koblet opp mot Google Maps, fremstilling av bolig for salg, eller teknisk scanning av bygg som leveres entreprenører eller utbyggere.

3D-scanning BG.png
Google Maps.jpg

Google Maps

Implementering av 3D-scanninger i Google Maps gir en opplevelse av destinasjonen som vanlige bilder ikke kan gjengi.

Google Maps Header.jpg
 

De globale trendene i reiselivet peker i retning av at turisten nå endrer måten å orientere seg på. Google Maps er en av de plattformene som nå står tydelig frem som et naturlig virkemiddel når en turist planlegger sin reise. Dette må vi ta på alvor.

Vi kan scanne viktige områder som turistene besøker - eller burde besøke, samt overnattingssteder. Målet er at turistene som bruker Google Maps til å orientere seg skal få se det du har å tilby på en helt ny måte, slik at de blir fristet til å reise hit.

 
 
 
 

Fordeler ved 3D-scanning

En 3D-scanning som legges inn i Google Maps sin Street View-funksjon, gir brukeren en opplevelse av destinasjonen som vanlige bilder ikke kan gjengi.

  • Brukeren kan selv manøvrere rundt på en destinasjon

  • Det kan legges inn punkter med infotekst, eksterne lenker eller video i scanningene

  • Det gis et virkelighetsnært og ærlig inntrykk av destinasjonen

  • 3D-scanninger blir oppfattet som en troverdig kilde

  • Integrering på nettsted, på lik linje med video og stillbilder

  • Kan postes direkte i sosiale medier, som gir gode muligheter til deling og stor rekkevidde

  • Ved behov kan det også hentes ut stillbilder fra scanningene

 
 
 
 

Stillbilder

Fra skanningen kan vi plukke ut flotte stillbilder som viser det beste fra stedet. Bildene er i høy oppløsning og kan brukes videre både i trykkmateriell og på digitale flater.

 
 
Doll House.png

Teknisk scanning

 

 

I tillegg til ordinær scanning kan vi utføre svært detaljrike tekniske scanninger av bygninger. Dette er et produkt som mange boligutviklere, prosjektledere og entreprenører benytter seg av for å kartlegge bygninger - enten det er for å planlegge utbedringer eller vedlikehold, eller for å dokumentere resultatet.

En teknisk 3D-scan er svært nøye planlagt, og fanger hver minste detalj i bygningen ved at vi bruker langt flere scanningspunker enn på en vanlig scanning.

 
 
 
 

Har du spørsmål angående scanning eller ønsker et uforpliktende tilbud, ta kontakt med produktansvarlig: Trond Sættem