Film og foto

Bakgrunn - Trond.jpg
 

Vi lever av å fortelle din historie. Vi produserer relevant innhold som treffer og engasjerer målgruppen. Tingh har både still- og filmfotografer på huset. Derfor kan vi kalle oss et fullservicebyrå som gir kunden ett ledd å forholde seg til.

 
tingh_fotofilm_bakgrunn.png

Film

For å nå frem med ditt budskap er film et godt virkemiddel. Vi leverer hele tjenestespekteret fra idéutvikling, manus, opptak og redigering til ferdigstilling. Vi har lang erfaring innen produksjon av produkt-, reklame- og informasjonsfilmer.

Tingh har også høy kompetanse innen motion graphics og 3D-visualisering.

 
 

Fotografering

Tingh er markedsleder i vår region innen stillfotografering.

Vi leverer følgende fototjenester til bedriftsmarkedet:

  • Location- og studiofotgrafering

  • Produktfotografering

  • Portrettfotografering

  • Fotografering av bolig- og næringseiendom

  • Dronefotografering

  • 360-fotografering

 

Drone

Våre droneoperatører har godkjente sertifikater og vi opererer topp moderne droner i ulike vektklasser, tilpasset oppdraget.

Droner i kommersiell bruk er strengt regulert av Luftfartstilsynet. Vi kjenner regelverket og har lang erfaring fra de mest krevende opptak.

 
 
 

Location service

Tingh tilbyr også tilrettelegging og assistanse for små og store filmproduksjoner som blir lagt til vår region. Vi har god erfaring på Location Scouting & Managing. Vi bistår med alt av tillatelser og assistanse du måtte trenge for din produksjon. Vi kan vårt område best!