Header.jpg

Bratseth

Bratseth AS er en teknisk leverandør innen prosjektering, elektro og ventilasjon. Lokalisert i Sunndal og Molde leverer de sine tjenester i hele Møre og Romsdal. Gjennom sin erfaring i markedet siden 1953, har de opparbeidet seg høy kompetanse innen hvert fagfelt, både mot bedriftsmarkedet og privatpersoner.

Bratseth BG.png
 
Bratseth - Strategi - Header.jpg

Strategi

Gjennom det strategiske arbeidet for Bratseth ble det utviklet en kommunikasjonsstrategi. Viktige elementer her er et overordnet budskap, samt budskap spisset mot ulike målgrupper. Basert på en grundig situasjonsanalyse og kartlegging av kompetanse landet vi på budskapet:
Ditt prosjekt. Vårt ansvar.

Tingh - Bratseth - Nettside

Nettside

Vi har designet en nettside som gir en god kundereise og presenterer Bratseths tjenester på en oversiktlig måte. Nettsiden kan du se her: www.bratseth.as

Bratseth - Nettside - Header.jpg

Foto

Vi har kjørt flere fotorunder med Bratseth der vi har tatt bilder til bruk i annonsemateriell og på nettsiden. Her er et lite utvalg av dette materialet.

 
Bratseth - Foto 12.jpg
 
Bratseth - Foto 15.jpg

Grafisk design

Vi har designet en rekke av produkter for Bratseth. Blant annet visittkort, bildekor, håndbøker, flyplassreklame og en rekke stillingsannonser.
Noe av dette arbeidet kan du se her.

 
Tingh - Bratseth - Annonse
 
Tingh - Bratseth - Annonse
 
Bratseth - Bildekor.jpg
 
Bratseth - Visittkort.jpg