TINGH_MFK_Header.png

Molde Fotballklubb

Vi er stolte av å være byrået til en av regionens største og mest ambisiøse merkevarer. Det er en spennende oppgave å jobbe med en klubb som betyr så mye, for så mange. Her er noen smakebiter av det vi har produsert for Molde Fotballklubb.

MFK BG.png
Normann.jpg

Konsept

Tingh jobber tett på Molde Fotballklubb med konseptutvikling gjennom sesongen. Fokuset ligger ofte rundt selve kampopplevelsen. Hva forventer publikum utover 90 minutter med fotball? Hva er avgjørende for om man velger å gå på kamp eller ikke? Vi er med på å stadig utvikle produktet som Molde Fotballklubb presenterer, med ett felles mål: Få flest mulig tilskuere på Aker Stadion!

 

MFK - Sesongstartpromo

Film

Vi produserer promofilmer, intervjuer og content for Molde Fotballklubb gjennom hele sesongen. Her kan du se et lite utvalg av dette materialet.

Molde_FK_Sevilla_1-0_Foto_ArildMoen.jpg

Kampannonsering

Dette er en viktig del av jobben vi utfører for Molde fotballklubb. Målet er å skape fengende kampannonser som skiller seg ut og vekker en følelse hos målgruppen.

 

tingh_mfk_branding_kanaler_2.png

Branding

Molde Fotballklubb kommuniserer i en rekke ulike kanaler. Tingh bidrar til å fylle disse kanalene med relevant og godt innhold som engasjerer. Vi benytter oss av analyseverktøy som gir god oversikt over hva mottakeren ønsker av informasjon fra klubben. Godt innhold fører til en sterkere merkevare og økt interesse rundt Molde Fotballklubb.

 

Scanning

Vi har også 3D-scannet flere områder av Aker Stadion. Dermed kan du utforske og bevege deg rundt i utvalgte områder, både utenfor og inne i stadion, samt ute på selve banen. Disse scanningene er også implementert i Google Maps.