VR & 3D

Bakgrunn - VR - 3D.jpg
 

Virtual Reality (VR) gir mulighet for deg til å kommunisere en opplevelse på en ny måte. Her kan man oppleve produktet eller tjenesten ved å skape interaktive rom. Dette åpner opp for spennende løsninger og muligheter. Tingh leverer både fotorealistiske 3D-animasjoner, 3D-scanning og komplette VR-plattformer tilpasset ditt behov.

 
tingh_VR 3D_bakgrunn.png

VR

Ta med kunden på en reise og la de oppleve ditt produkt på en ny måte. Vi spesialiserer oss på å skape godt innhold tilpasset de ulike VR-plattformene. Tingh leverer 360-film, skreddersydde VR-produkter og komplette VR-plattformer.

 
 

3D-scanning

Med vår 3D-scanner leverer vi interaktive 3D-rom av alle typer bygninger. Dette gjør at man kan bevege seg rundt om i bygget slik man selv ønsker. Den tredimensjonale bildeinformasjonen brukes gjerne til visning av bolig, i anbudsprosesser og ved ombygging. Teknologien åpner også opp for nye muligheter til å skape interaktive 3D-rom som gir brukerne en informativ og spennede opplevelse.

 
 
 

3D-animasjon / stills

Vi leverer 3D-animasjoner og fotorealistiske 3D-stills. Vårt team hjelper deg med å visualisere ditt produkt, salgsobjekt eller tjeneste. En av fordelene med bruk av 3D er at man på en tidlig fase i et prosjekt, kan visualisere hvordan sluttproduktet blir lenge før ferdigstillingen.